Киноа – вкусен и полезен продукт за твоята диета

Да отслабнеш невинаги е лесна работа. Изисква се воля, усилия и постоянство. Но се изисква и да знаете как да се храните, какъв режим да поддържате и кои храни са подходящи, за да подпомогнат този понякога нелек процес. Растението киноа е чудесен способ за отслабване, заради множеството полезни вещества, които съдържа. Първокласната киноа има стотици ползи за организма и здравето на имунната система и набира все повече популярност и на Стария континент. Произходът му датира още от цивилизацията на инките, които са използвали тази зърноподобна култура, позната днес като суперхрана. А защо суперхрана? Защото киноата съдържа всички жизненоважни аминокиселини, които са незаменими за тялото и здравето Ви.

Защо киноа за отслабване?

Основното преимущество на режима с киноа за отслабване е, че тя Ви кара да се чувствате сити. Защо? Защото хранителната стойност на това растение е висока, дори без да съдържа глутен. Това я прави много подходяща за вегетарианци и вегани, но и за всеки, който иска да изчисти организма си и да свали ненужни килограми. Особеното при приема на киноа е, че чувството за ситост се увеличава, но без да се повишава нивото на холестерол. Тя засилва метаболизма, защото е богата на калций, а също и предпазва мускулите и костната система при редовни тежки тренировки, заради съдържащия се в нея магнезий.

Киноа – растение с много ползи за здравето

Прекрасен източник на белтъчини, минерали и витамини – първокласната киноа има много ползи за тялото. Тя засилва функциите на организма и му помага да се изчисти. Протеиновото богатство в нея пък Ви дава сили и е напълно достатъчно, за да имате енергия. Фибрите в киноата засищат организма много бързо без да трупате излишни калории. И това не е всичко – съдържащите се в нея антиоксиданти борят вредните свободни радикали и значително забавят процеса на стареене на тъканите. Така киноата Ви поддържа в отлична форма и се превръща в най-силния Ви коз в битката за отслабване. А сега ние Ви предлагаме невероятния чай от киноа за отслабване, в който има коприва, мате, шипка, годжи бери и черешови дръжки.

 

Чай от киноа за отслабване Nurs

Допълнителна информация

Тегло 0.140 кг
Разфасовка

Марка

10.00 лв.

Вземи 10% отстъпка - абонирай се за нашия имейл бюлетин!

Абонирането е успешно! Очаквай имейл от нас с кода за отстъпка!